2012 Mazda 3 vs 2012 Honda Civic: Hvilken bør jeg kjøpe?

Posted on
Forfatter: Randy Alexander
Opprettelsesdato: 2 April 2021
Oppdater Dato: 15 April 2024
Anonim
2012 Honda Civic Si vs. 2012 MazdaSpeed3 Comparison
Video: 2012 Honda Civic Si vs. 2012 MazdaSpeed3 Comparison

Kompakte biler er velkjente for kostnadseffektivitet, verdi og overkommelig pris, i tillegg til deres små statur. Generelt gjør de gode pendlerbiler og er spesielt gode for første gangs biler for barn eller studenter som går ut for første gang eller familier med bare ett barn. Mens du setter et bilsete i ryggen, kan det være litt av en utfordring, vil det være verdt kampen for kostnadsbesparelsene.


Mazda 3 og Honda Civic gir begge et rimelig prispunkt og er miljøbevisste valg som kjører pent, men har også en tendens til å være litt på den tørre siden. Håndteringen og stabiliteten til Mazda 3 er verdsatt, så vel som klassens ledende følelse av styringen og pent innredet interiør. Civic tilbyr bare litt mer interiør og komfort, har en jevn og absorberende tur og en romslig koffert.

2012 Honda Civic

Interiøralternativer

Honda Civic er et bløt og grunnleggende tilbud, med harde plastdash-materialer og begrensede interiørtilbehør - med alt i et veldig grunnleggende og vanlig utseende, inkludert gummi foran og bakre gulvmatter i stedet for teppe og mangel på bakre koppholdere. Mazda 3 har noen ekstra alternativer, for eksempel 1-trykksvinduer opp og ned i hvert fall for sjåføren; som ikke engang tilbys i Civic. Rattet i begge trimmede kjøretøyene er laget av plast og vinyl, noe som ikke vil bli beskrevet som luksuriøst. De fleste alternativene er enten manuelle eller mangler; disse to bilene representerer grunnleggende transport på sitt beste.


Drivstofføkonomi

En av differensierne i denne nesten minste bilklassen er drivstofføkonomien, og det skuffer ikke - i hvert fall i Civic. Honda Civic har en 36 mpg motorvei rating med en 28 mpg city rating; mens Mazda 3 ligger bak med en 33 mpg motorvei og 25 mpg city rating - begge føler seg betydelig lavere enn Civic. Begge drivstofftankene er små, men Mazda 3-tallene vinner det kampen med en 14,5 gallonstank versus bare 13,2 for Civic.

Sikkerhetsvurderinger

Når du kjører hver dag, må du vite at bilen din er så trygg som mulig, og her er der Mazda 3 virkelig faller ned. Civics sikkerhetsvurderinger er overlegne samlet, med bare noen få stjerner som er tapt gjennom klassifiseringsstrukturen. Imidlertid vil du sannsynligvis ikke være passasjer i Mazda 3-siders krasj og sidebarriere er dårlige - 2 eller 3 stjerner av 5.

På overflaten ser bilene sammen, kontroller sikkerhetsvurderinger før du tar en beslutning.