2012 Subaru Forester vs 2012 Subaru Outback: Hvilken bør jeg kjøpe?

Posted on
Forfatter: Monica Porter
Opprettelsesdato: 20 Mars 2021
Oppdater Dato: 22 April 2024
Anonim
Subaru Outback vs. Forester: Which Should You Buy??
Video: Subaru Outback vs. Forester: Which Should You Buy??

Når du trenger å komme dit i stil og muligens ved å krysse en steinete bekk eller fjellsti, er mid-size SUV / crossover det valgte kjøretøyet. Disse semi-store folk-movers gir mye spekter og mye plass, men uten den super høye prislappen til de større SUVene. Et godt midlertidig trinn mellom en stor familie sedan og en mellomstore SUV eller varebil, disse kjøretøyene er multifunksjonelle og kan være mye moro å kjøre.


Subaru Forester og Subaru Outback er veldig like modeller, med den største forskjellen er de få ekstra alternativene som Outback tilbyr, og litt av et annet utseende. Outback er litt dyrere i basismodellen, men igjen - det er ingenting å få de fleste forbrukere til å pause før de tar ekstra utseende.

2012 Subaru Outback

Interiøralternativer

Mange kunne trekkes til de oppvarmede forsetene som er standard på Outback, så vel som den oppvarmede setbacken, og den litt mer sjenerøse bakseterbenen delt på 65/35 i stedet for 60/40 i Forester, men disse endringene er små . Begge kjøretøyene tilbyr klutseter og en standard CD-spiller, men underholdningssystemet i Outback vinner håndtert med muligheten for en 2. rad LCD-skjerm og den installerte DVD-spilleren for å holde barna stille på lange veisturer.

Hold deg trygg og sikker

The Outback og Forester kan være det samme kjøretøyet hvis du ser strengt på sikkerhetsfunksjonene: begge er utstyrt med gardin 1e og 2dre airbags standard, ABS og driveline trekkregulering, høydejusterbare sikkerhetsbelter, halogenlykter, standard dagtid løp lys og standard bakre barnesikring dørlås - alt du kan forvente i en høyere bil.


Utvendige funksjoner

Mens mange ting er like, når du sammenligner de ytre alternativene, vil du se hvor Outback tjener sine ekstra dollar. De oppvarmede speilene, standard takstativ og skinner gjør det til et mer sporty alternativ. de to kjøretøyene har begge 16 "ståldekk, slamfliker og fast intervall bakruteviskere for å holde utsikten ren.

Økonomisk kjøring

Både Subaru Forester og Subaru Outback gir rimelig drivstofføkonomi med henholdsvis 21 og 19 mpg for byen og den samme 27 mpg motorveien. Det er liten forskjell i sin ¼ mils tid eller hastighet, og mens Outback har en litt høyere vekt, er forskjellen minimal.

Enten av disse to alternativene gir en solid innføring i mellomstore SUV-klassen - med interiør av høy kvalitet, gode sikkerhetsfunksjoner og grunnleggende underholdningsalternativer, selv i basismodellen.