Hvordan registrere en bil i Connecticut 2020 |artikler

Hvordan registrere en bil i Connecticut


Alle biler må registreres gjennom Connecticut's Department of Motor Vehicles. Hvis du nettopp har flyttet til staten, har du 60 dager til å registrere bilen. Men før kjøretøyet kan registreres, trenger du VIN-verifisert og utslippstestet. Når disse er fullført, er du klar til å registrere bilen.

Ny bosatt registrering

Hvis du er ny bosatt og ønsker å registrere bilen, må du oppgi følgende:

  • Registreringsbevis eller tittel fra utlandet
  • Utslippsrapport og VIN-verifisering
  • Connecticut bil forsikring bevis
  • Identifikasjon, for eksempel førerkort, ID-kort eller militær ID

Connecticut krever at førerne skal oppfylle visse krav før de registrerer kjøretøyene sine. Du kan ikke registrere din bil hvis:

  • Kjøretøyet overholder ikke utslippsstandarder
  • Du har ubetalte parkeringsbilletter
  • Du skylder eiendomsskatt
  • Registreringsrettighetene til kjøretøyet har blitt suspendert

Før du registrerer et nytt eller brukt kjøretøy, må det gå gjennom en utslippstest eller en VIN-verifisering (hvis kjøretøyet er unntatt fra utslippstesting). Når disse er ferdige, kan du registrere bilen på DMV-kontoret.

Registrering av kjøretøyet

For å registrere kjøretøyet må du oppgi følgende:

  • Søknad om registrering og sertifiseringstitel
  • Nåværende registreringsbevis og tittelattest hvis du registrerer et bruktbil
  • Salgskvittering
  • Nåværende Connecticut forsikringskort
  • Identifikasjon, for eksempel førerkort, studenters tillatelse eller ID-kort
  • Betal registreringsavgift

Hvis du kjøper et kjøretøy fra en privat selger, må du overføre tittelen og registrere bilen i ditt navn før du kjører den. I tillegg, hvis den forrige eieren ikke hadde en utslippstest eller bilen registrert for en stund, bør du søke om midlertidig registrering og få kjøretøyet inspisert slik at det kan registreres fullt ut.

Det er avgifter knyttet til registrering av et kjøretøy i Connecticut, som avhenger av hvilken type kjøretøy du eier.

Registrering og tilleggsavgift

Følgende er registreringsavgift for kjøretøy i Connecticut:

  • Kommersielle kjøretøy er avhengig av vekt, men starter på 47 dollar i ett år
  • Passasjerbiler er $ 80 i to år
  • Motorsykler koster $ 42 i to år
  • Tilhengere er $ 19 i to år
  • Snøscooter er $ 20 i to år
  • Elektriske kjøretøyer er $ 38 i to år

Noen ekstra avgifter inkluderer:

  • Federal Clean Air Act er $ 10
  • Drivhusgassreduksjon er $ 5
  • Sent gebyr er $ 10

Militær

Militære medlemmer som er stasjonert utenfor Connecticut, kan registrere biler via post. For å gjøre dette må du:

  • Gjeldende amerikansk militær ID-kort
  • Nåværende bilforsikring ID-kort
  • Søknad om registrering og tittelattest
  • En føderal kilometertellerklæring, hvis bilen ble kjøpt fra en forhandler
  • Salgskvittering
  • Søknad om frafall av registreringsavgift - Aktiv tjeneste i amerikanske væpnede styrker
  • Produsentens opprinnelseserklæring for nye biler
  • Off-state-kjøretøytittel for brukte biler
  • Utenfor-statlig VIN-verifisering

Send disse til:

Institutt for motorvogner
Tilpasset Services Unit
60 State Street
Wethersfield, CT 06161

Kjøretøy kan bli registrert personlig hos den lokale DMV eller via posten, avhengig av forholdet ditt. Sent gebyr gjelder hvis registrering ikke er fullført innen de fastsatte tidsrammer.

Hvis du har flere spørsmål om denne prosessen, må du besøke Connecticut DMV-nettsiden.

Forrige Artikkel

5 viktige ting å vite før du kjører på landeveier

5 viktige ting å vite før du kjører på landeveier

Landlige veier gir en flott kjøreopplevelse - det er vanligvis mindre trafikk, hastighetsgrensen er ofte 60 km / t, og alle liker å teste sin......

Neste Artikkel

Hvor lenge går en akseleratorpumpe sist?

Hvor lenge går en akseleratorpumpe sist?

Hvis du kjører et nyere kjøretøy, er du kanskje ikke kjent med gasspumper. Nye biler opererer nesten alltid på et system med drivstoffinnsprøytning, og......